I Love Matcha Pack

€102,90
Model: 0-MLU
Beschikbaarheid: Op voorraad

Biologische Matcha Gold komt voort uit een gelimiteerde productie en dus het paradepaardje van de Japanse theeboeren. Matcha Gold is afkomstig uit de regio Uji, een regio waar 75% van de Matcha wordt verbouwd. De zachte, frisse en tegelijkertijd milde afdronk zorgt ervoor dat Matcha Gold het kwalitatief beste product is van Matcha Winkel. Matcha Thee van Green Life Investments is ceremoniële Matcha uit de eerste oogst van de theebladeren.

Voordelen Biologische Matcha Gold:
✔ Gelimiteerde oogst
✔ Rechtstreeks uit Japan (eerste oogst)
✔ 1 kop Matcha staat gelijk aan 10 koppen groene thee.
✔ Remt het hongergevoel. Detox & Dieet!
✔ Energie booster & intense rust.


Matcha Lemon en Matcha Ginger zijn een van onze best verkopende producten. Mede daardoor dachten wij dat het leuk zou zijn om beide producten te combineren. Na een uitvoerige testperiode hadden we de perfecte balans gevonden en konden we niet anders concluderen dan de smaken enorm goed bij elkaar passen. 

Voordelen Matcha Lemon-Ginger:
✔ 1 kop Matcha staat gelijk aan 10 koppen groene thee.
✔ Remt het hongergevoel. Detox & Dieet!
✔ Energie booster & intense rust.


Japanse Sencha Thee
✔ Geeft energie en zorgt voor gezonde focus.
✔ Remt het hongergevoel en trek naar zoetigheden.


Matcha Chawan
De afwerking, kwaliteit en ligging in de hand zijn perfect om uw Matcha in te bereiden en te drinken. De levering van de Chawan kan van kleur veranderen. We kijken hier naar de voorraad van de producten. 

Matcha whisk holder
De traditionele Matcha houder is ideaal om uw Matcha klopper in op te slaan tijdens het bereiden van Matcha. Met haar zacht afgeronde porseleinen lichaam zal de Matcha houder ervoor zorgen dat de dunne bamboe staven van uw klopper in de juiste conditie blijven. De Matcha houder is uitermate geschikt om na het kloppen van uw Matcha de klopper uit te laten druppelen.

Matcha Houders hebben we in drie kleuren; zwart, blauw en groen.

Matcha Lepel

De Bamboelepel, ook wel de Chashaku genoemd, wordt van oudsher gebruikt om de waardevolle Matcha nauwkeurig te kunnen doseren. De Chashaku wordt uit bamboe gesneden en met de hand boven hete stoom, met eindeloos geduld, in zijn lepelvorm gebogen. Tip: De Chashaku mag niet nat worden – wrijf deze altijd schoon met een droge doek. 

Matcha Whisk
Een Matcha klopper kan haast niet ontbreken aan uw bestelling Matcha. Om de perfecte Matcha te kloppen gaat u voor deze stijlvolle klopper die 80 bamboe borsteltjes in haar bezit heeft. Naast het feit dat het praktisch erg handig is zien de Matcha kloppers er ook nog eens super leuk uit. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!