Matcha Recovery Pack

€70,90
Model: 0-MRP
Beschikbaarheid: Op voorraad

Biologische Matcha Gold komt voort uit een gelimiteerde productie en dus het paradepaardje van de Japanse theeboeren. Matcha Gold is afkomstig uit de regio Uji, een regio waar 75% van de Matcha wordt verbouwd. De zachte, frisse en tegelijkertijd milde afdronk zorgt ervoor dat Matcha Gold het kwalitatief beste product is van Matcha Winkel. Matcha Thee van Green Life Investments is ceremoniële Matcha uit de eerste oogst van de theebladeren.


Voordelen Biologische Matcha Gold:

✔ Gelimiteerde oogst

✔ Rechtstreeks uit Japan (eerste oogst)

✔ 1 kop Matcha staat gelijk aan 10 koppen groene thee.

✔ Remt het hongergevoel. Detox & Dieet!

✔ Energie booster & intense rust.


Bereiding:

1. Schep een halve theelepel (of 1 gram) matcha thee uit in een glazen kommetje. Breek het poeder met een klopper (in Japan wordt een traditioneel bamboe kwastje gebruikt) zodat er geen klonters zijn.

2. Voeg zo’n 80ml heet water (niet kokend!) toe. Klop het geheel in een M- of W-vorm tot er schuim vormt. Drink het rustig op (maar zorg wel dat je thee op is voordat het poeder zich op de bodem begint af te zetten.)


Voorwaarden:

- Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.


Verpakking: 

Inhoud: 50 gram

Goed voor 40 á 50 koppen Matcha


Matcha kwaliteit:

Jaarlijks reist onze inkoper naar Japan om de beste theebladeren te selecteren en in te kopen. De eerste pluk van de groene theebladeren is altijd in Mei of Juni. Dit hangt af van het weer in die periode. Het juiste moment van overschaduwen en plukken is enorm belangrijk voor de kwaliteit. Green Life Investments koopt grote hoeveelheden theebladeren in en slaat deze in een apart gemaakte ruimte op. In deze ruimte kunnen we de bladeren tot maximaal 3 jaar bewaren. We zorgen er uiteraard voor dat we voldoende bladeren hebben voor één jaar productie. Het voordeel van deze grote inkoop van de eerste pluk is dat we altijd dezelfde kwaliteit kunnen garanderen. Veel concurrenten, als deze hun Matcha al in Japan halen, zijn afhankelijk van het seizoen waarin ze bestellen. De kans is dus groot dat wanneer andere aanbieders in November Matcha bestellen ze Matcha krijgen uit de tweede of zelfs derde pluk. Green Life Investments heeft daar geen last van en zorgt hierdoor voor een structurele kwaliteit van uw Matcha.


--------------------------------


MAtcha to Go 


Makkelijk, hygiënisch en de ideale hoeveelheid om een lekkere kop Matcha te maken. De nieuwste trend op Matcha gebied zijn ongetwijfeld de Matcha Sachets. Wie eerder met een potje of zakje op het werk, de fitnessclub of elders lag te knoeien hoeft dat niet meer te doen. Neem een Matcha Sachet, scheur hem open en mix het in je fles water, warme thee kop of kop melk. We maken het dus leuker en makkelijker!


* Inhoud: 15 x 2 gram


--------------------------------Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren. Magnesium is ideaal voor sporters en mensen met een druk leven.


Magnesium is een belangrijk mineraal. Magnesium citraat is de best opneembare vorm van magnesium, die geen spijsverteringsactiviteit vereist om opgenomen te worden door het lichaam.


Magnesium draagt bij tot:

* normale werking van de spieren

* normale eiwitsynthese

* normale werking van het zenuwstelsel

* instandhouding van normale botten en tanden

* vermindering van vermoeidheid en moeheid

* een goede elektrolytenbalans

* bevordert de energiestofwisseling

* hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen


Gebruik:

De aanbevolen dosis is: 3 maal daags 1 tablet, voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.


--------------------------------


Chitosan is een unieke voedingsvezel, die afkomstig is van Chitine. Chitosan is goed voor de cholesterolspiegel. Voor het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.


Inhoud: 60 capsules

Goed voor 2 maanden


Gebruik: 

De aanbevolen dosis is 1 capsule per dag. Best in te nemen met een glas water (250ml) minimum 30 minuten voor uw maaltijd. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!