Matcha Coconut

€17,50
Prijs in spaarpunten: 500
Model: 001-0058
Spaarpunten: 100
Beschikbaarheid: Op voorraad

Klaar voor zomerse taferelen? Matcha in combinatie met Coconut brengt u rechtstreeks naar een ver eiland ergens in de Stille Oceaan. Het drinken van Matcha zal steeds populairder worden en dus is de vraag naar exotische mix Matcha’s groter. Matcha Coconut is hiervan een perfect voorbeeld. Wat begon als een vreemde combinatie is uitgegroeid tot een van de meest sensationele smaken. 


De Matcha met kokosnoot is gemaakt van biologische Matcha. In het eindproces, wanneer de Matcha klaar is om te verpakken, wordt de gedroogde kokosnoot toegevoegd en gemixt. Het kan dus best dat u tijdens het scheppen een klein stukje tegen komt.


Voordelen Matcha Coconut: 

✔ Rijk aan antioxidanten, goed voor huid en haar.

✔ Ondersteunt het immuunsysteem. 

✔ Stimuleert de stofwisseling en vetverbranding.

✔ Geeft energie en voor maximale sportprestatie.


Voorwaarden:

- Ontvang 100 spaarpunten per verpakking. Bij 500 spaarpunten ontvangt u een gratis verpakking.

- Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.

- Verzekerde verzending.


Verpakking:

Inhoud: 50 gram

Goed voor 40 á 50 koppen Matcha


Kwaliteit:

Jaarlijks reist onze inkoper naar Japan om de beste theebladeren te selecteren en in te kopen. De eerste pluk van de groene theebladeren is altijd in Mei of Juni. Dit hangt af van het weer in die periode. Het juiste moment van overschaduwen en plukken is enorm belangrijk voor de kwaliteit. Green Life Investments koopt grote hoeveelheden theebladeren in en slaat deze in een apart gemaakte ruimte op. In deze ruimte kunnen we de bladeren tot maximaal 3 jaar bewaren. We zorgen er uiteraard voor dat we voldoende bladeren hebben voor één jaar productie. Het voordeel van deze grote inkoop van de eerste pluk is dat we altijd dezelfde kwaliteit kunnen garanderen. Veel concurrenten, als deze hun Matcha al in Japan halen, zijn afhankelijk van het seizoen waarin ze bestellen. De kans is dus groot dat wanneer andere aanbieders in November Matcha bestellen ze Matcha krijgen uit de tweede of zelfs derde pluk. Green Life Investments heeft daar geen last van en zorgt hierdoor voor een structurele kwaliteit van uw Matcha.

Tags: matcha, matcha thee, matcha klopper, matcha lepel, biologische matcha, matcha latte, matcha smoothie, matcha tee, matcha tea

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!