Ayurveda Thee Set

€27,50

  • Model: D_B_1851
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Tags: Ayurveda Thee Set, Giftset

Ontdek de wereld van Ayurveda Thee - Cadeau Set - 100% Biologisch - 5 heerlijke Ayurvedische theesoorten in één set - 50


De Ayurveda Cadeauset bevat vijf zakjes thee met de soorten vergezeld van vijf mindfulness-ontwerpkaarten. Ayurveda geeft ons een gedetailleerde analyse van de balans van de drie elementaire substanties of 'DOSHAS' namelijk Vata, Pitta en Kapha. Evenwicht betekent gezondheid, terwijl onbalans ziekte betekent. Door de vroege studies van deze dosha's werd ontdekt dat ze aanzienlijk bijdragen aan het temperament en de kenmerken van een persoon. Ieder mens bezit deze drie dosha's en daarom wordt het evenwicht gehandhaafd door modulatie in hun gedrag en omgeving. Op deze manier wordt het stijgen of dalen van de dosha's onderzocht en voortaan leidt de onevenwichtigheid in dosha's tot een slechte gezondheid.

Ayurvedische theeën zijn altijd populair geweest en we zijn erg blij dat we je onze populaire kruidentheemelange in biologische kwaliteit kunnen aanbieden! Je ontvangt onze Thee Set met 5 verpakkingen die elke 50 gram thee bevatten.

Belangrijk: Altijd bereiden met kokend water en laten rusten gedurende ongeveer 5-10 minuten. Alleen zo verkrijg je een product zonder gevaar.


Deze geschenk box bestaat uit 5 zakjes thee van 50 g:

✔ Kapha kruidentheemelange, ondersteunt de dosha "Kapha" volgens de ayurvedische leer.

✔ Pitta kruidentheemengsel, ondersteunt de dosha "Pitta" volgens de ayurvedische leer.

✔ Vata kruidentheemengsel, ondersteunt de dosha "Vata" volgens de ayurvedische leer.

✔ Woman's Thee kruidenthee melange.

✔ Men's Thee kruidenthee melange

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed