Green Life Investments is leverancier van Matcha, Matcha accessoires, thee producten en voedingssupplementen. Green Life Investments is sinds 7 jaar gespecialiseerd in het in- en verkopen van Matcha uit Japan. Buiten de kant en klare producten die u op onze website www.matchawinkel.nl te zien zijn, zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Hieronder staan een aantal mogelijkheden opgesomd. Wellicht zit er een interessante variant voor u of uw bedrijf tussen.

Bulk:
Wenst u Matcha in bulk aan te kopen om het daarna door te verkopen of zelf te verwerken tot een eindproduct dan is deze optie wellicht iets voor u. Bulk verpakkingen zijn leverbaar in 1 KG, 5 KG, 10 KG en 25 KG verpakkingen. Er zit geen minimale afname op bulk orders.

Private Label:
Matcha bestellen in een potje of in een pouch? Het is allemaal mogelijk. Ook de minimale afname is beperkt. Een private label, waarna u zelf uw label toe kunt voegen, is mogelijk vanaf 40 verpakkingen.

Finished Product:
Naast bulk en private label verzorgen wij voor een aantal Europese klanten een full product service. We creëren een label, kiezen de verpakking, vullen de Matcha en versturen het naar u toe. U geeft zelf aan wat uw wensen zijn zodat wij een geschikte verpakking en label kunnen ontwikkelen. Het is tevens mogelijk om de verzending door ons te laten doen. Klanten kunnen dan tot 23.00 uur bestellen, waarna ze het de volgende dag geleverd krijgen.

Heeft u interesse om een van onze producten zelf te verkopen aarzel dan niet en mail ons via info@matchawinkel.nl