Matcha Varianten

Matcha Varianten


-30%
Biologische Matcha Gold #1 SPRING SALE

Biologische Matcha Gold #1 SPRING SALE

€17,50 €25,00

Biologische Matcha Gold komt voort uit een gelimiteerde productie en dus het paradepaardje van de Japanse theeboeren. Biologische Matcha Gold is afkomstig uit de regio Uji, een regio waar 75% van de Matcha wordt verbouwd. De zachte, frisse en tegelij..

Matcha Ginger

Matcha Ginger

€19,95

Ginger ook wel Gember genoemd is niet meer weg te denken uit onze keuken. We maken er smoothies mee, mengen het in ons eten of voegen het bij onze thee. Matcha Ginger is een van onze nieuwe soorten en bestsellers. De zachte smaak van Matcha in combin..

Matcha Kaneel

Matcha Kaneel

€19,95

Matcha Kaneel komt voort uit een gelimiteerde productie en dus het paradepaardje van de Japanse theeboeren. Biologische Matcha Gold is afkomstig uit de regio Uji, een regio waar 75% van de Matcha wordt verbouwd. De zachte, frisse en tegelijkertijd mi..

Matcha Lemon

Matcha Lemon

€17,50

Fris, fruitig en helemaal klaar om te drinken bij verschillende gelegenheden. Matcha Lemon geeft de Matcha drinker een flinke boost energie, verfrissing en een opkikker. Het is dan ook niet zo gek dat Matcha Lemon vooral koud gedronken wordt op het w..

Matcha Latte

Matcha Latte

€17,50

Matcha Latte is een sensatie onder de Matcha en koffie drinkers. U hoeft nu dus niet meer de deur uit naar een bar of cafe om Matcha Latte te maken. Voortaan doet u het thuis voor uzelf of vrienden.Voordelen Matcha Latte:✔ 1 kop Matcha staat gelijk a..

Matcha Lemon-Ginger

Matcha Lemon-Ginger

€19,95

Ginger en Lemon ook wel Gember en limoen genoemd is niet meer weg te denken uit onze keuken. We maken er smoothies mee, mengen het in ons eten of voegen het bij onze thee. Matcha Ginger en Matcha Lemon zijn een van onze bestsellers. Daarom leek het o..

Matcha Mint

Matcha Mint

€17,50

Een heerlijke zomermiddag of na een winterse wandeling. Matcha Mint past perfect bij ieder seizoen. De krachtige muntsmaak is mooi in balans met de Matcha en brengt dus het beste van de twee smaken naar boven.Voordelen Matcha:✔ 1 kop Matcha staat gel..

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7