Sake Sets

Sake Sets


Sake Set Beige

Sake Set Beige

€37,50

Maak de sfeer van Japans eten (sushi en sake) compleet met deze prachtige Japanse sake set!De set bestaat uit een Sake fles 300ml en 4 kopjes. Het heeft een mooi patroon met wit en bruinachtige strepen.Wat is Sake nu eigenlijk? Sake is al eeuwenoud. ..

Sake Set Blauw met Bruin

Sake Set Blauw met Bruin

€45,00

Maak de sfeer van Japans eten (sushi en sake) compleet met deze prachtige Japanse sake set!De set bestaat uit een Sake fles 500ml en 4 kopjes. Het heeft een mooi patroon in de kleur Blauw en Bruin.Wat is Sake nu eigenlijk? Sake is al eeuwenoud. De dr..

Sake Set Blue

Sake Set Blue

€39,95

Maak de sfeer van Japans eten (sushi en sake) compleet met deze prachtige Japanse sake set!De set bestaat uit een Sake fles 300ml en 4 kopjes. Het heeft een mooi patroon in de kleuren zwart en blauw.Wat is Sake nu eigenlijk? Sake is al eeuwenoud. De ..

Sake Set Hana Blauw

Sake Set Hana Blauw

€39,95

Maak de sfeer van Japans eten (sushi en sake) compleet met deze prachtige Japanse sake set!De set bestaat uit een Sake fles 300ml en 4 kopjes. Het heeft een mooi blauw bloemen patroon.Wat is Sake nu eigenlijk? Sake is al eeuwenoud. De drank wordt gem..

Sake Set Ki

Sake Set Ki

€39,95

Maak de sfeer van Japans eten (sushi en sake) compleet met deze prachtige Japanse sake set!De set bestaat uit een Sake fles 300ml en 4 kopjes. Het heeft een mooi kleuren combinatie van Zwart, Bruin en Blauw.Wat is Sake nu eigenlijk? Sake is al eeuwen..

Sake Set Koge

Sake Set Koge

€39,95

Maak de sfeer van Japans eten (sushi en sake) compleet met deze prachtige Japanse sake set!De set bestaat uit een Sake fles 300ml en 4 kopjes. Het heeft een mooi zwart met beige motief.Wat is Sake nu eigenlijk? Sake is al eeuwenoud. De drank wordt ge..

Sake Set Zwart

Sake Set Zwart

€39,95

Maak de sfeer van Japans eten (sushi en sake) compleet met deze prachtige Japanse sake set!De set bestaat uit een Sake fles 300ml en 4 kopjes. Het heeft een mooi zwart patroon.Wat is Sake nu eigenlijk? Sake is al eeuwenoud. De drank wordt gemaakt van..

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7