Ayurveda Vata 6 doosjes a 15 piramide theezakjes

€39,95

  • Model: D_B_21587
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Tags: Losse Thee, Ayurveda Thee, Kapha, Dosha type, Vata,

Een vitaliserende, vurige omhelzing. De lichte moeiteloosheid veegt alle schijn van nood weg. Volgens de ayurvedische leer ondersteunt deze samenstelling van ingrediënten de Dosha Kapha.

Je ontvangt Premium kwaliteit Biologische Ayurvedische thee in piramidevormige theezakjes die de perfecte ruimte bieden voor de thee hun smaken volledig te ontplooien.
De dozen bevatten elk 15 piramidevormige theezakjes, beschermd door een verzegelde binnenzak. Het bereidingsvoorstel is ideaal voor een kopportie van ca. 200ml.


Volgens de Ayurvedische leer wordt ieder mens geboren als een van de dosha-types: Vata, Pitta of Kapha.

Welk dosha-type ben jij?

In de ayurvedische leer draait alles om balans. Volgens de eeuwenoude ayurveda (kennis van het leven) dragen specifieke specerijen bij aan een beter evenwicht en uiteindelijk een langer, gezonder leven. Sommige specerijen stimuleren activiteit, andere helpen juist om te ontspannen. In de ayurveda bepalen de drie levensenergieën Vata, Pitta en Kapha welke eigenschappen versterkt worden.

✔ Vatathee is samengesteld om onrustige mensen te helpen ontspannen en draagt bij aan geruster gevoel bij zorgen. Deze thee verwarmt.

✔ Pittathee is samengesteld om vurige mensen te helpen rust te vinden en om zachter te zijn. Deze thee verkoelt.

✔ Kaphathee is samengesteld om (zeer) rustige mensen te stimuleren in beweging te komen en te helpen om makkelijker beslissingen te nemen.Belangrijk: Altijd bereiden met kokend water en laten rusten gedurende ongeveer 5-10 minuten. Alleen zo verkrijg je een product zonder gevaar., *landbouwproduct van biologische oorsprong


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed