Betalen:

iDeal

U kunt klanten met een Nederlandse bankrekening via iDEAL laten betalen. Via iDEAL kunnen klanten bij alle grote banken in Nederland via internetbankieren hun bestelling betalen in uw webwinkel.


Paypal

Klanten kunnen ook met PayPal betalen in uw webwinkel. De betaling kan door uw klant via tegoed op eenPayPal account worden betaald, maar ook via een creditcard. Paypal is zeer populair in het buitenland, deze betaalmethode is dus een geschikte oplossing als u uw producten wilt leveren aan buitenlandse klanten.


Bancontact / Mister Cash

MisterCash is een betaalsysteem gebruikt in België. Met behulp van een PIN code kunnen eenvoudig online betalingen worden verricht, vergelijkbaar met iDEAL en Paypal.


Sofort

Sofort banking / DIRECTebanking betaling


Provider

Uw betaling zal worden uitgevoerd via Targetpay.com. Targetpay is de provider die het voor u mogelijk maakt om te kunnen betalen op onze en andere websites. 


----------------


Verzenden

Green Life Investments verzendpakketten met GLS, Bpost en Post NL.


----------------


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@matchawinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Uitzonderingen retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf  duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. 

Let op:  Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 


 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 e. die snel kunnen bederven of verouderen;

 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 g. voor losse kranten en tijdschriften;

 h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Identiteit ondernemer

Green Life Investments

Looskade 20

6041 LE Roermond


KVK nummer: 58044108

VAT nummer: NL 158903894 B02


www.matchawinkel.nl