Accessoires

Matcha Kommen Set Zen

Matcha Kommen Set Zen

€35,00

De Matcha Kommen set Zen bestaat uit 5 kleine Matcha- of losse thee kommen met een diameter van 9,5 cm. Gebruikt u de kommen om Matcha in te drinken dan zult u een kleinere Matcha klopper moeten gebruiken of een kleine keukengarde. In onze winkel kun..

-52%
Matcha Starters Kit 'Sea Blue'

Matcha Starters Kit 'Sea Blue'

€55,00 €115,00

De Matcha Starters Kit 'Sea Blue' is het ultieme cadeau voor uzelf of voor anderen. Wilt u het drinken van Matcha echt naar een hoger niveau tillen dan slaat u met de Starters Kit de spijker op z'n kop. Er zit simpelweg alles in wat u nodig hebt om u..

-52%
Matcha Starters Kit 'Yoi'

Matcha Starters Kit 'Yoi'

€55,00 €115,00

De Matcha Starters Kit 'Yoi' is het ultieme cadeau voor uzelf of voor anderen. Wilt u het drinken van Matcha echt naar een hoger niveau tillen dan slaat u met de Starters Kit de spijker op z'n kop. Er zit simpelweg alles in wat u nodig hebt om uw Mat..

-52%
Matcha Starters Kit 'Sakura'

Matcha Starters Kit 'Sakura'

€55,00 €115,00

De Matcha Starters Kit 'Sakura' is het ultieme cadeau voor uzelf of voor anderen. Wilt u het drinken van Matcha echt naar een hoger niveau tillen dan slaat u met de Starters Kit de spijker op z'n kop. Er zit simpelweg alles in wat u nodig hebt om uw ..

Matcha Klopper

Matcha Klopper

€12,50

De Traditionele Bamboe Klopper is een cruciaal hulpmiddel van de Japanse Matcha thee ceremonie. De Matcha Bamboe Klopper is gesneden uit één stuk Bamboe welke is handgemaakt door echte vakmensen. Dit is een vaardigheid die generatie op generatie is o..

Matcha Lepel

Matcha Lepel

€3,75

De Bamboelepel, ook wel de Chashaku genoemd, wordt van oudsher gebruikt om de waardevolle Matcha nauwkeurig te kunnen doseren. De Chashaku wordt uit bamboe gesneden en met de hand boven hete stoom, met eindeloos geduld, in zijn lepelvorm gebogen. Tip..

Matcha Houder Set Blauw

Matcha Houder Set Blauw

€22,50

De traditionele Matcha houder is ideaal om uw Matcha klopper in op te slaan. Met haar zacht afgeronde porseleinen lichaam zal de Matcha houder ervoor zorgen dat de dunne bamboe staven van uw klopper in de juiste conditie blijven. De Matcha houder is ..

Matcha Houder Set Groen

Matcha Houder Set Groen

€22,50

De Matcha houder set van Matcha Winkel bestaat uit een Matcha houder en een klopper. Zo bent u voorbereid om uw matcha klopper de beste zorg te geven nadat u hem gebruikt heeft...

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8