Biologische Matcha Gold + Matcha Klopper #Spring Sale

€29,50 €40,00

  • Model: 001-501
  • Spaarpunten: 100
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs in spaarpunten: 1000

Tags: matcha, matcha thee, matcha klopper, matcha lepel, biologische matcha, matcha latte, matcha smoothie, matcha tee, ma

Biologische Matcha Gold komt voort uit een gelimiteerde productie en dus het paradepaardje van de Japanse theeboeren. Biologische Matcha Gold is afkomstig uit de regio Uji, een regio waar 75% van de Matcha wordt verbouwd. De zachte, frisse en tegelijkertijd milde afdronk zorgt ervoor dat Matcha Gold het kwalitatief beste product is van Matcha Winkel. Matcha Thee van Green Life Investments is ceremoniële Matcha uit de eerste oogst van de theebladeren. Naast onze Matcha Gold ontvangt u ook de Matcha Klopper.

Voordelen Biologische Matcha Gold:
✔ Gelimiteerde oogst
✔ Rechtstreeks uit Japan (eerste oogst)
✔ 1 kop Matcha staat gelijk aan 10 koppen groene thee.
✔ Remt het hongergevoel. Detox & Dieet!
✔ Energie booster & intense rust.

Bereiding:

1. Schep een halve theelepel (of 1 gram) matcha thee uit in een glazen kommetje. Breek het poeder met een klopper (in Japan wordt een traditioneel bamboe kwastje gebruikt) zodat er geen klonters zijn.

2. Voeg zo’n 80ml heet water (niet kokend!) toe. Klop het geheel in een M- of W-vorm tot er schuim vormt. Drink het rustig op (maar zorg wel dat je thee op is voordat het poeder zich op de bodem begint af te zetten.)

Voorwaarden:
- Ontvang 100 spaarpunten per verpakking. Bij 1000 spaarpunten ontvangt u een gratis verpakking.
- Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.
- Verzekerde verzending met handtekening.

Ingrediënten:
Matcha Poeder

Verpakking:
Inhoud: 50 gram
Goed voor 40 á 50 koppen Matcha

Matcha kwaliteit:
Jaarlijks reist onze inkoper naar Japan om de beste theebladeren te selecteren en in te kopen. De eerste pluk van de groene theebladeren is altijd in Mei of Juni. Dit hangt af van het weer in die periode. Het juiste moment van overschaduwen en plukken is enorm belangrijk voor de kwaliteit. Green Life Investments koopt grote hoeveelheden theebladeren in en slaat deze in een apart gemaakte ruimte op. In deze ruimte kunnen we de bladeren tot maximaal 3 jaar bewaren. We zorgen er uiteraard voor dat we voldoende bladeren hebben voor één jaar productie. Het voordeel van deze grote inkoop van de eerste pluk is dat we altijd dezelfde kwaliteit kunnen garanderen. Veel concurrenten, als deze hun Matcha al in Japan halen, zijn afhankelijk van het seizoen waarin ze bestellen. De kans is dus groot dat wanneer andere aanbieders in November Matcha bestellen ze Matcha krijgen uit de tweede of zelfs derde pluk. Green Life Investments heeft daar geen last van en zorgt hierdoor voor een structurele kwaliteit van uw Matcha.

Waarschuwing:
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bevat van nature een kleine hoeveelheid cafeïne. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.


Tags: matcha, matcha thee, matcha klopper, matcha lepel, biologische matcha, matcha latte, matcha smoothie, matcha tee, ma

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed