FlowTea

FlowTea Cherry Blossom

FlowTea Cherry Blossom

€29,95

De FlowTea Cherry Blossom is een van de meest verkopen de thermo flessen van dit moment. Officieel is het dus een thermo fles maar wij zien veel klanten de fles ook voor andere doeleinden gebruiken. Neem gerust koffie een juice of een smoothie mee in..

FlowTea Ginkgo

FlowTea Ginkgo

€29,95

De FlowTea Ginkgo Biloba is een thermo fles die het qua verkoop het hele jaar goed doet. Ginkgo, ook wel Japanse Notenboom genoemd, brengt een aantal bekende elementen naar voren. De groene bladeren natuurlijk al voornaamste, maar ook zeker de rust d..

FlowTea Mandala

FlowTea Mandala

€29,95

..

FlowTea Padma

FlowTea Padma

€29,95

De FlowTea Padma. Officieel is het dus een thermo fles maar wij zien veel klanten de fles ook voor andere doeleinden gebruiken. Neem gerust koffie een juice of een smoothie mee in de fles. En meenemen kunt u hem natuurlijk naar uw werk, een lange wan..

FlowTea Tropical Summer

FlowTea Tropical Summer

€29,95

De FlowTea Tropical Summer doet haar naam eigenlijk geen eer aan. Ja, het heeft inderdaad veel weg van een tropische summer vibe, maar de uitmuntunde looks van deze fles zijn een must have voor ieder jaargetijde. Officieel is de FlowTea Tropical Summ..

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5